Природни науки

Природни науки

Friday, May 27, 2016

РЕЗУЛТАТИ ОД РЕГИОНАЛНИОТ НАТПРЕВАР

Резултатите од Регионалниот натпревар по Природни науки можете да ги добиете на линковите подолу:
Резултати за IV одделение
Резултати за V одделение

Приговор на резултатите можете да поднесете најдоцна до 30.05.2016 (понеделник) до 15:00 часот. За да го пополните формуларот за приговор кликнете на ПРИГОВОР. На крајот од формуларот има копче Submit кое треба да го кликнете за да го поднесете приговорот. Сите полиња во формуларот се задолжителни. Ве молиме да ги дадете сите потребни податоци и детали во приговорот, за да може полесно да се одговори на вашиот приговор. Сето тоа е потребно за да може полесно да се најде тестот на натпреварувачот во купчето од 1600 тестови.

Во текот на утрешниот ден, сабота, 28.05.2016, ќе биде објавен е клучот од тестовите.


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.