Природни науки

Природни науки

Friday, May 27, 2016

Инфирмација за резултатите

Почитувани натпреварувачи и ментори,
резултатите од Регионалниот натпревар ќе бидат објавени во текот на денешниов ден. На натпреварот учествуваа преку 1600 натпреварувачи. Поради технички проблеми со службата за доставување, од некои региони тестовите стигнаа со мало задоцнување. Сето тоа го пролонгираше објавувањето на резултатите. Правиме се што е во наша моќ да ги прегледаме тестовите за најкратко можно време. Ве молиме за трпение. Ви благодариме за разбирањето.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.