Природни науки

Природни науки

Monday, May 30, 2016

Резултати по извршени корекции

Корегираните резултати врз основа на поднесените приговори можете да ги добиете на долниве линкови

Резултати за IV одделение
Резултати за V одделение


2 comments:

  1. И покрај тоа што приговорот е прифатен, во новите корегирани резултати пак стои истата грешка. Молам телефон за контакт

    ReplyDelete
  2. Сега сфатив: Во приговорот пишува „се потврдуваат 29 бодови“, а во списокот наместо 29 пишува 2. Претпоставувам дека е направена техничка грешка. Како и да е истата треба да се поправи! (четврто одделение Мила Ангелова)

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.