Природни науки

Природни науки

Saturday, February 11, 2017

Пресек на пријавните ученици до 10.02.2017

Направен е првиот пресек на пријавени ученици за општинските натпреваро по природни науки, заклучно со 10.02.2017 до 16:00 часот. Списокот можете да го најдете на  овој линк:

Список на пријавени ученици заклучно со 10.20.2017 16:00 часот.

Листата на нови пријавени ученици ќе биде објавена во понеделник, 13.02.1017, а конечната чисра во четврток на 16.02.2017 во 15:00 часот.


Потсетување за пријавување на учениците!!!

Kрајниот рок е 15. февруари 2017 до 24:00 часот. По овој термин формуларот ќе биде затворен.1 comment:

Note: Only a member of this blog may post a comment.