Природни науки

Природни науки

Tuesday, February 21, 2017

КОРЕГИРАНИ СПИСОЦИ НА ПРИЈАВЕНИ УЧЕНИЦИ

На долниот линк можете да ги најдете списоците на пријавени ученици, во кои се внесени сите корекции кои беа побарани од страна на менторите до 22.02.2017.

Пријавени натпреварувачиNo comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.