Природни науки

Природни науки

Thursday, February 16, 2017

Конечни списоци

Подолу можете да ги најдете конечните списоци со пријавени напреварувачи за општинските натпревари по природни науки.

1. Источен регион
2. Североисточен регион
3. Пелагонија
4. Полог
5. Скопје
6. Југоисточен регион
7.Југозападен регион
8. Вардар
1 comment:

  1. Во кои училишта ќе се одвива натпреварот?
    Дополнително ќе не известите?

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.