Природни науки

Природни науки

Tuesday, May 8, 2018

Термин за одржување на Државниот натпревар по природни науки


5. Државен натпревар по природни науки за VI одделение и 3. Државен натпревар по природни науки за IV и V одделение ќе се одржи на 20. мај (недела) 2018 год. во просториите на Природно-математички факултет со почеток во 10 часот.
Распоред на учесниците по простории дополнително ќе биде објавен.
Учесниците на натпреварот треба да бидат пред зградата на ПМФ најдоцна во 930 часот.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.