Природни науки

Природни науки

Thursday, May 17, 2018

Распоред на натпреварувачите

На долните линкови можете да го најдете распоредот на натпреварувачите по простории за Државниот натпревар.

4. одделение
5. одделение
6. одделение

Останува и понатаму повикот за вклучување на ментори во работата на Државната комисија, за прегледување тестови и одговорање на приговорите. Пријавувањето е со пополнување на електронскиот формулар кој можете да го отворите ако кликнете ОВДЕ.
No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.