Природни науки

Природни науки

Monday, March 5, 2018

Кога ќе бидат објавени резултатите од општинските натпревари

Натпреварувачкиот дел од општинските натпревари заврши.

Комисијата очекува првите тестови за прегледување да ги добие во понеделник, 05.03.2018 година во попладневните часови. Се очекува сите 3530 теста да бидат прегледани до крајот на оваа недела, 11.03.2018, што значи дека прелиминарните резултати може да се очекуваат од понеделник, 12.03.2018.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.