Природни науки

Природни науки

Thursday, May 18, 2017

Распоред по простории

На следниве линкови можете да го видите распоредот на натпреварувачите по простории.

4. одделение
5. одделение
6. одделение

Секој натпреварувач има точно определено место на седење во дадената просторија. Откако ќе најдете во која просторија ќе биде натпреварувачот, на долните линкови можете да видите на кое место во просторијата е распореден.

148                      МА, Математички амфитеатар
241                      ГФА, Голем физички амфитеатар
244                      МФА, Мал физички амфитеатар
301                      БиоАмф, Биолошки амфитеатар
                            Гео95, Географски амфитеатар
                            НовАмф, Нов амфитеатар4 comments:

 1. Od V odd. ima 60% poveke, a od VI nad 30% poveke ucesnici otkolku vo IV???

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne se maltretirajte so komentari.Dogodina nema da gi pratite decata na natprevar.Solidni deca ne otidoa na drzaven.

   Delete
  2. Ne se maltretirajte so komentari.Dogodina nema da gi pratite decata na natprevar.Solidni deca ne otidoa na drzaven.

   Delete
 2. Neotidoa sto ne otidoa site tri mesta no im posakuvam na tie sto otidoa na drzaven golem uspeh😊

  ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.