Природни науки

Природни науки

Monday, May 15, 2017

Почеток на државниот натпревар

Државниот натпревар по природни науки ќе се одржи на 20.05.2017 година на Природно-математичкиот факултет во Скопје.

Натпреварот ќе почне во 10:00 часот и ќе трае до 11:30. Натпреварувачите треба да пристигнат најдоцна до 9:30 часот. Распоредот на натпреварувачите по простории ќе биде истакнат на влезот на Факултетот и пред секоја просторија. Во секоја просторија ќе има по едно одговорно лице, кое ќе им помогне на децата да си го најдат своето место и да се сместат. Натпреварувачите треба да бидат седнати на своите места на време, затоа што натпреварот ќе почне точно во 10:00 часот.

Во текот на утрешниот ден на блогот ќе биде објавен деталниот распоред на натпреварувачите по простории и места на седење.

По натпреварот, на огласна табла на Факултетот ќе биде објавен клучот на прашањата. Клучот ќе биде објавен и на блогот на натпреварите

6 comments:

 1. Почитувани професори- доктори на науки, "идоли" на нашите деца и ученици. Доста ги осакативте децата и им ги скршивте крилјата со тоа што не ги пласиравте сите три места,сега и ги лажете и оние што одат понатаму. Пишувате утре( за денес) ќе ги истакнете списоците а полноќ дојде а вас ве нема.
  СРАМ И ПОГРЕШНА СЛИКА ЗА ВАШЕТО ИМЕ И ВАШИОТ ПМФ.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Veruvam deka ste revoltirani i zatoa komentirate.Na tolku mnogu komentari ne najdoa vreme da odgovorat.

   Delete
  2. This comment has been removed by the author.

   Delete
  3. This comment has been removed by the author.

   Delete
 2. Ne polnok tri dena gi nema spisocite

  ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.