Природни науки

Природни науки

Wednesday, March 22, 2017

МНОГУ ВАЖНО!!! Погрешни e-mail адреси

Дел од менторите кои имаат поднесено приговори не добиле одговор по приговорите затоа што имаат дадено погрешна e-mail адреса. Сите тие треба да се јават на меилот на натпреварите (prirodnici) за да дадат исправна адреса.

Тоа треба да се направи колку е можно побрзо.


4 comments:

 1. На која адреса може да се поднесе приговор ?

  ReplyDelete
 2. Vi napisav mejl vo koj Vi go navedov mojot mejl iste ednas. Toa bese odgovor na vaseto baranje da dostavime site mejl koi ne sme dobile odgovori na podnesenite prigovori. Pred malku gledam mejl vo koj pisuva samo edna recenica deka sum dobil odgovor?!? Kakov odgovor na prigovorot sum dobil, koga nisto mi nemate prateno?!? Ve zamoluvam uste ednas da mi dadete odgovor na mojot prigovor, zosto na ucenickata Uca Stojceska od 5 oddelenie od Sv. Kiril i Metodij od Tetovo ste i dale tolku malku bodovi na spornite dve prasanja? Prigovorot sum go dal na vreme i sum go obrazlozil. Vo kolku go prifatite prigovorot i gi dadete bodovite za tie prasanja, nemorate nikakov odgovor da mi davate. Vo kolku mi go odbiete prigovorot, baram od Vas skeniran test od ucenickata i obrazlozenie pa ce gi razgledame zaedno i javno odgovorite pa ce vidime dali tie se sovpadjaat so Vasiot kluc ili ne. Vo kolku ne dobijam nisto od toa ce bidam prinuden da Ve prijavam na MON od kogo go imate dobieno sertifikatot za organiziranje natprevari. Pa tie posle neka dojdat kaj Vas i neka vidat kako Vie toa ocenuvate odgovori i zosto toa na nekogo za ist odgovor mu davate povece poeni i kogo Vie toa forsirate?!? So pocit, Dalibor Stamenkovic, nastavnik od Sv. Kiril i Metodij od Tetovo

  ReplyDelete
 3. Korekcija, vo gorniot tekst imeto na ucenickata treba da stoi: Iva Stojceska od 5 oddelenie od Sv. Kiril i Metodij od Tetovo

  ReplyDelete
 4. Ментор: Нетка Димоска
  е-мајл адреса: nedimska@yahoo.com

  Уште еднаш го давам приговорот за ученичката Сања Ангелова од V (петто) одделение од училиштето ООУ “Маршал Тито“ - Струмица, Општина Струмица од Југоисточен регион заведен под број 6 во табеларниот приказ на резултати. Девојчето беше на натпревар и го има предадено тестот на тестаторите во нејзината училница. Во прелиминарната табела за неа имавте напишано 0 поени (како да не дошла на натпревар), а во табелата со резултати после приговорите Сања Ангелова воопшто и не фигурира. Уште еднаш ве прашувам - ДАЛИ ТЕСТОТ НА УЧЕНИЧКАТА САЊА АНГЕЛОВА ОД ООУ МАРШАЛ ТИТО - СТРУМИЦА Е ИЗГУБЕН?

  Со почит
  Наставник Нетка Димоска од ООУ “Маршал Тито“ - Струмица
  nedimska@yahoo.com

  ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.