Природни науки

Природни науки

Wednesday, April 11, 2018

Регионални натпревари

ПОТСЕТУВАЊЕ!!!


Како што веќе беше претходно најавено, регионалните натпревари ќе се одржат на 15.04.2018 година.

Натпреварите почнуваат во 10:00 часот!


Тоа значи дека учениците треба да стигнат во училиштето домаќин најдоцна во 9:30 часот, за да имаат време да се сместат и да се подготват психички.
Конечниот список со училишта домаќини можете да го симнете ОВДЕ

.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.