Природни науки

Природни науки

Sunday, December 3, 2017

Пријавување за општински натпревари по природни науки

Како што беше претходно најавено, пријавувањето за општинските натпревари по природни науки започна на 1.12.2017 година и ќе трае до 30.12.2017 година до 23:59 часот.
Ве молиме пријавувањето да го извршите во наведениот рок, затоа што задоцнети пријави после истекот на рокот нема да бидат прифатени.
Формуларот за пријавување се активира со кликнување на ОВОЈ ЛИНК.
Потсетување: за секој натпреварувач треба да се пополни посебен линк.
Ве молиме да им помогнете на новите наставници од 4. одделение во процесот на пријавување.
Продолжете да ги следите информациите на овој блог.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.