Природни науки

Природни науки

Friday, September 30, 2016

Формулари за пријавување учество на Ноември - месец на науката

Сите оние кои сакаат да земат учество на Ноември - месец на науката можат да ги најдат сите потребни информации и формулари за пријавување на долните линкови:


Се гледаме на Месецот на науката.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.